Zo werkt het sociale fietsproject van Voorthuizen

Meld je aan via onze website, wij sturen je een bevestigingsmail met een stappenplan. Download de app Strava en word lid van de groep Leijenhorst2wielers. Wij doen de rest. Alles is automatisch gekoppeld. Dus wanneer je gaat fietsen open je de Strava app en registreer  je al jouw fietsritten. jouw statistieken komen vanzelf op deze site. Vervolgens zoek jij in je netwerk sponsoren om jouw kilometers betaald te krijgen. Voor een minimum van 15 euro gesponsorde kilometers doe jij al mee voor de prijzen. Alle bedragen zijn 100% voor de gekozen doelen van Voorthuizen.

 

1. De voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! De inschrijfperiode is tot 1 mei en het klassement gaat van start op 1 april! Dus wil je gelijk een goede start maken? Meld je dan vast aan en ga 1 april direct van start! Volg dit stappenplan:

Meld je aan via deze site

Meld je aan via de website met het aanmeldformulier. Vul je gegevens in, kies het doel waar jij voor gaat fietsen en meld je aan voor Fietsen voor Voorthuizen! Je ontvangt een e-mail wanneer je bent toegelaten.

Download de Strava app en meld je aan

Je bent nu onderdeel van Fietsen voor Voorthuizen! Volg de instructies in de mail (check ook je spamfolder) en download de strava app en meld je aan voor de Leijenhorst2Wielers groep!

Haal vast sponsorgeld op

Wil jij een voorsprong wanneer het klassement 1 april van start gaat? Zorg dan dat je alvast sponsorgeld binnenhaalt en start met extra punten!

Zorg dat je fiets klaar staat voor 1 april!

Ready, set, Go! Op 1 april barst het klassement los. Wie gaat er dit jaar winnen en wie haalt het meeste sponsorgeld op voor de lokale ondernemers?

2. Het klassement

Op 1 april gaat Fietsen voor Voorthuizen echt van start! 

Fiets zoveel mogelijk

Stap die fiets op en fiets zoveel mogelijk kilometers om punten te scoren in het klassement! Per kilometer verdien je 0,5 / 1 of 1,5 punt dit is afhankelijk van de klasse. Zo maakt iedereen evenveel kans om te winnen.

Laat je sponsoren
Laat je sponsoren en haal zo geld op voor de lokale ondernemers! Daarnaast verzamel je 3 extra punten per gedoneerde euro voor het klassement!
Doe een aankoop bij Leijenhorst2Wielers

Doe een aankoop in de winkel van Leijenhorst2Wielers in Voorthuizen en ontvang voor elk besteedde euro 2 bonuspunten! Je kunt je bonnetje indienen via deze link. Er geld een maximum van 150 euro per keer. De bonnetjes kunnen ingeleverd worden met een factuurdatum tot 1 september.

3. De eindstand

Op 1 september stoppen we Fietsen voor Voorthuizen 2021 en worden de winnaars en het opgehaalde bedrag bekendgemaakt. Ben jij degene die de sponsorbokaal van dit jaar weet te bemachtigen? We hebben de volgende prijzen.

Winnaars

De nummers 1,2 en 3 ontvangen een beker en kunnen zichzelf de winnaars van Fietsen voor Voorthuizen 2021 noemen!

De sponsorbokaal

De persoon die het meeste geld ophaald verdient de sponsorbokaal.

Iedereen

Iedereen die ten minste 15 euro heeft opgehaald voor de lokale ondernemers ontvangt een vaantje ter deelname.

Share This