Zo werkt het sociale fietsproject van Voorthuizen

Meld je aan via onze website, wij sturen je een bevestigingsmail met een stappenplan. Download de app Strava en word lid van de groep Leijenhorst2wielers. Wij doen de rest. Alles is automatisch gekoppeld. Dus wanneer je gaat fietsen open je de Strava app en registreer  je al jouw fietsritten. jouw statistieken komen vanzelf op deze site. Verv olgens zoek jij in je netwerk sponsoren om jouw kilometers betaald te krijgen. Voor een minimum van 15 euro gesponsorde kilometers doe jij al mee voor de prijzen. Alle bedragen zijn 100% voor de gekozen doelen van Voorthuizen.

 

1. De voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! De inschrijfperiode is tot 1 mei en het klassement gaat van start op 1 april! Dus wil je gelijk een goede start maken? Meld je dan vast aan en ga 1 april direct van start! Volg dit stappenplan:

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meld je aan via deze site

Meld je aan via de website met het aanmeldformulier. Vul je gegevens in, kies het doel waar jij voor gaat fietsen en meld je aan voor Fietsen voor Voorthuizen! Je ontvangt een e-mail wanneer je bent toegelaten.

Download de Strava app en meld je aan

Je bent nu onderdeel van Fietsen voor Voorthuizen! Volg de instructies in de mail (check ook je spamfolder) en download de strava app en meld je aan voor de Leijenhorst2Wielers groep!

Sponsors

Wat kan ik doen als sponsor?

Motiveer jou fietsvriend en sponsor jou favoriete deelnemer hiermee draagt u voor 100% mee aan zijn gekozen doel. Jou fietsvriend krijgt voor iedere gedoneerde euro 3 punten. De laatste fietsmaand stopt deze punten telling om zo de wedstrijd eerlijk te houden.

Sponsor jouw favoriet

Jij bepaalt het bedrag

Omzet Leijenhorst 2wielers

Hoe verdien ik omzet score?

Wij zijn trots op onze klanten en willen u extra belonen in deze toffe actie! Iedere euro omzet bij Leijenhorst2wielers staat voor 2 scorepunten. Vul jouw factuurnummer + bedrag in bij jou inlogpagina en wij verwerken de score automatisch. De laatste fietsmaand stopt deze punten telling om zo de wedstrijd eerlijk te houden.

max 300 euro per keer

Factuurdatum valt tussen 1-4-2021 tot 1-9-2021

Share This